Webapplicaties

Voordelen web-applicaties

Een webapplicatie is de manier om efficienter te werken met klanten en leveranciers. De administratieve overhead kan verkleind worden door het orderverwerkingsproces beter in te richten. De orderinvoer kan de klant zelf verrichten, waarna het gehele systeem er voor zorgt dat de geplaatste order op juiste wijze de onderneming doorloopt. De financiele afhandeling van de order kan geheel of deels verlopen via de webapplicatie. Op het moment dat er voornamelijk geleverd wordt aan consumenten spreken we van E-commerce.

Naast klanten kan een webapplicatie ook uitermate geschikt zijn voor leveranciers. Door de juiste informatie uit te wisselen met de leverancier kan een soepele samenwerking ontstaan. Bij het koppelen van leveranciers, klanten en overige partners binnen een webapplicatie zijn we in het gebied E-Business aanbeland.


Optimale toegang

Door de transacties van een webapplicatie direct op een centrale plaats te verwerken, is er altijd sprake van actuele informatie. Middels een intranet is de webapplicatie voor de intranetgebruikers beschikbaar.

Maar een webapplicatie kan verder reiken dan uw eigen intranet. Afhankelijk van uw wensen kunnen delen van de webapplicatie worden opengesteld voor een extranet. Via een extranet is het mogelijk gezamenlijk vanuit meerdere vestigingen met een gecentraliseerde webapplicatie te werken. Een webapplicatie kan via het internet altijd en overal bereikbaar zijn voor gemachtigde gebruikers, waaronder werknemers, zodat telewerken mogelijk is.


Gebruik

Door het gebruik van internettechnologie oogt een webapplicatie vertrouwd. Bij de gebruikers treedt al snel een vorm van herkenning op. Tezamen met een intuetieve userinterface wordt er een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid gecreeerd.

Om een webapplicatie in gebruik te nemen wordt slechts eenmaal een installatie uitgevoerd op de webserver. Een installatie op werkstations is overbodig, daar de webapplicatie via de webbrowser wordt aangestuurd.

Het onderhouden van een webapplicatie gaat met lagere onderhoudskosten gepaard. Updates uitvoeren en het toevoegen van uitbreidingen vindt alleen op de webserver plaats, zonder dat de gebruiker er hinder van ondervindt. Het bijhouden van een complexe administratie voor versiebeheer behoort tot het verleden.

Met behulp van de recentste beveiligingstechnieken en de nieuwste ontwikkeltechnologieen zorgt Ibuildings voor een goede en veilige internetaanwezigheid van webapplicaties.


Meer informatie over Webapplicaties?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zoeken in onze website  Sitemap, pagina overzicht.  Print deze pagina  Stuur ons een email