Exclaimer Mail Utilities

Bereid de functionaliteit van uw e-mailserver uit met Exclaimer!

Met Exclaimer kunt u disclaimers en handtekeningen toevoegen, uw huisstijl op e-mails toepassen, ongewenste of spam-e-mail weren, automatische beantwoording en afwezigheidsmeldingen instellen, e-mail tussen geselecteerde gebruikersgroepen blokkeren, en e-mail controleren en archiveren. Dit wordt allemaal door de server gedaan, dus er is niets te configureren op uw cliëntcomputers.

Met het op regels gebaseerde systeem, dat niet alleen uiterst simpel maar ook bijzonder krachtig is, kunt u opgeven hoe elke e-mail moet worden verwerkt, afhankelijk van de afzender en de geadresseerde.

Een ruime greep uit de mogelijkheden

Disclaimers en handtekeningen
Voeg disclaimers en handtekeningen aan de e-mail van uw organisatie toe om zo de huisstijl van uw bedrijf beter te beheren, disclaimers of handtekeningen van verschillende afdelingen te personaliseren en zelfs de disclaimer of handtekening te wijzigen op basis van de tekst in het veld Onderwerp:.


Anti-Spam technology
Behaal de maximale bescherming tegen spam. In diverse tests kwam de spamfilter van Exclaimer positief uit en blokkeerde maar liefst 99% van alle inkomende spam.

E-mail blokkeren en omleiden
E-mail kan worden geblokkeerd of omgeleid voordat deze de geadresseerde bereikt. Tevens kunnen e-mails die voor één e-mailadres of -domein zijn bestemd, worden omgeleid naar een ander enkel e-mailadres of een ander domein.Automatische beantwoording instellen

Stel automatische antwoorden op e-mails in. Hierbij kan het gaan om eenvoudige afwezigheidsmeldingen of automatische antwoorden op e-mailaanvragen, compleet met bestandsbijlagen en volledige HTML-indeling.Regels-engine
In Exclaimer Mail Utilities kunnen regels worden ingesteld, die worden gestart door AD-organisatie of kenmerken. Deze regels kunnen worden gestart voor verzonden of ontvangen berichten, zowel intern als extern.


Professionele, gebruikersvriendelijke en compatibele functionaliteit voor uw e-mailsysteem

  • Interne en externe disclaimers
  • Ondersteuning van e-mails zonder opmaak en e-mails in RTF- of HTM-indeling
  • Diverse voorbeelden van wettige disclaimers en briefpapierstijlen
  • Uitgebreide reeks triggers voor aangepaste regels
  • Disclaimers op basis van bericht- of onderwerpinhoud toevoegen of uitsluiten
  • Werkt met Blackberry’s, PDA’s, SmartPhones, enz.

RV Productions is officieel reseller voor de producten van Exclaimer.
Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.


Meer informatie over Email Software?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zoeken in onze website  Sitemap, pagina overzicht.  Print deze pagina  Stuur ons een email